Wednesday, December 31, 2008

New Year's Eve (Szilveszter)

A délelőtt pakolással telt. Én a böröndömet tömtem tele, párom a lakást hozta tissztességes állapotba. Aztán on-line elintéztem a check-in-t és még a beszállókártyámat is kinyomtattam. A reptéren már csak a bőröndöket kell leadnom és a security ellenőrzésen átesnem. Ez segítség, akkor nem kell annyira korán kint lennem a reptéren.

Ma van szilveszter este. Vendégeket várunk, két párt. Az egyik biztos, a másik még bizonytalan. Délelőtt elmentünk venni hamit a "party"-ra. Aztán kiderült, hogy csak az egyik pár jön, tehát négyen leszünk. Kaja tehát van bőven. 7 körül át is jött Avital és Nadav. Társasoztunk, fogyasztottuk a kekszet, párolt zöldséget a sajtszósszal és a bab-humusszal. Aztán később megkóstoltuk a csokis-krémsajtos muffint, amit Avital hozott. Kicsit nehéz volt, de a tésztája nagyon finom,
nem olyan száraz, mint az enyém szokott lenni. Éjfélkor a koccintás elmaradt, a CNN-en néztük amint New York-ban a Time Square-en leeresztenek egy hatalmas Waterford-Crystall gömböt. Nem értettük, hogy pontosan mire jó a dolog, kicsit olyan amerikai érthetetlenség volt. Aztán éfjél után nem sokkal vendégeink megléptek, mi pedig aludni mentünk. Nem sok alvás vár ránk, 4-kor kelünk, hogy reggelire még tudjunk lencsét enni, aztán időben ott akarok azért lenni a reptéren. A gépem 6:30-kor indul, tehát legkésőbb 5:30-ra ott lennék.

No comments:

Post a Comment