Wednesday, December 10, 2008

Fodrász, bevásárlás

Reggel vendégeink aláírták a bérleti szerződést, beköltöznek ide, a Redwoods-ba. Délelött fodrászhoz mentem. Amikor délután végre elszabadtultam és hazaértünk, Avital megkért, hogy menjünk el vásárolni. Kell neki sokminden, étkészlet, pohár, evőeszközkészlet, szemetes, takarítóeszközök, néhány edény, lábtörlő, állólámpa stb. A cuccuk hajón jön, tehát még pár hónapot várniuk kell. Vicces volt mindezeket betölteni egy bevásárlókocsiba. Aztán az autóba - tele is lett teljesen a csomagtartóm.

Aztán amikor ezek megvoltak, akkor átmentünk egy élelmiszerboltba, és ott is teleraktunk egy kocsit. Hiszen Avitalnak most a kamrát is fel kell töltenie a nulláról. Az meg eltart egy darabig. A hami már az autó hátsó ülésére került, a csomgatartóban nem volt erre hely.

Este a fiúk segítettek mindent felhurcolni. Vacsorázni átjöttek még vendégeink, és mivel már jó késő lett, itt aludtak még egy éjszakát. Holnap valószínűleg átköltöznek. Amíg lesz sajátjuk, addig kölcsönadjuk a felfújható matracunkat, hogy tudjanak min aludni.

No comments:

Post a Comment