Thursday, December 4, 2008

Lakásnézőben

Reggeli után felkaptam vendégeinket, és elindultunk lakást nézni. Négyet látogattunk meg, aztán mentünk a DMV irodába, hogy kresz vizsgát tegyenek. Azzal jó sok idő elment, rengeteget vártunk, mert valahogy a rendszer nem vette figyelembe, hogy volt időpontunk. De aztán rendben volt minden, megkapták az ideiglenes jogosítványaikat.

Azután elmentünk ebédet keresni magunknak. San Jose belvárosában a Pita Pit nevű helyre mentünk be, ahol finom pitát ettünk. Utána még beugrottunk egy Trader Joe's-ba venni hamit, meg Target-be venni alapvető kozmetikai meg egyéb fontos cuccokat.

Hazaérve gyorsan tusoltunk és elkezdtünk szép ruhába bújni. Ma volt párom munkahelyén a Holiday Party, oda igyekeztünk. Párom munkahelyéig autóval mentünk, én vezettem. Aztán ott átszálltunk a cég álltal nyújtott buszra, az elvitt minket a helyszínre, San Francisco-ba. A cég egy múzeumot bérelt ki, ami egyrészt hatalmas volt, másrészt hideg, fűtetlen. Mi lányok, a csinos kis cocktail-ruháinkban nem értékeltük a helyzetet 100%-osan. Volt egy bemutató a planetarium-ban, ami nekem nagyon tetszett, páromnak sokkal kevésbé. Ő túl sokat tud a csillagokról és bolygókról ahhoz, hogy ez a mindnekinek szóló egyszerű program érdekes legyen neki. Találkoztunk ismerősökkel, volt hami meg innivaló, úgyhogy egy darabig azért elvoltunk, de a 11 órás busszal haza is jöttünk.

No comments:

Post a Comment