Wednesday, August 27, 2008

Csapatosan a Saddle Rack-ben

Reggel Nicolával elmentünk a konditerembe, aztán a medencében úsztunk kb. 4 hosszt, majd átültünk a jacuzzi-ba. Amikor már nagyon melegünk volt benne, akkor elhatároztuk, hogy elmegyünk San Jose-ba, nekem úgyis volt egy-két elintéznivalóm. Beugrottunk az állateledel boltba, ahol vettem almot. Ott láttunk borotvált macskát is. Ugyanis az állateledel boltban van "grooming salon" (állatkozmetika) is, ahol spánieleket és egyéb nyírni való állatokat szoktak megkopasztani. Volt ott viszont egy nő, aki macskát nyírt. Az állat fején, lábain és a farka végén meghagyta a szőrt, de különben teljesen leborotválta. Roppant hülyén nézett ki, ráncos volt és különbenis. Egy macska nem bőrös, hanem szőrös...

Aztán ebédelni beugrottunk a Sweet Tomatoes-ba. Az egy jó hely nagyon. All-you-can-eat hely, főleg salátáik vannak, azokból rakhatod magadnak össze amit és amennyit csak szeretnél. Volt néhány előre összerakott ízesített dolog is, de főleg nyers alapanyagok. Voltak kis dobozban sült csirkemell darabkák is a húsimádóknak. De volt ott még jónéhány féle leves, pizzaszeletek, héjában sült krumpli töltelékkel, kenyérkék, muffinok, desszertek. Csupa-csupa finomság. Mind jól nézett ki, friss volt, és egészséges. Jó ideig elvoltunk ott, igyekeztünk minél több mindent megkóstolni, úgyhogy a végén jól degeszre tömtük magunkat.

Aztán én itthon gyorsan felpórszívóztam, mielőtt jött a csapat, és mentünk a The Saddle Rack-be line dancing-re. Itt volt párom egyik kollegája látogatóban, ő is jött, meg Nicola és Jenn, valamint ott találkoztunk még Jenn barátjával is. Jó volt a hangulat, tetszett, hogy így társasággal voltunk ott.

No comments:

Post a Comment