Wednesday, February 6, 2008

TV Channels

Néha előfordul, hogy van egy kis időm tv-t nézni. :) Csak viccelek, valójában elég sok időm van. Szerencsére itt Amerikában gondolnak az otthon unatkozó feleségekre: itt nem csak műsorok, egész csatornák szolgálják az otthonülőket.

Az egyik ilyen csatorna a Food Channel, ahol egész nap különböző szakácsok és kontárok főznek. Vannak mindenféle nemzetiségű és konyhájú műsorok. Én szeretek főzős műsorokat nézni, szívesen hallgattam ezt is. Amíg egy idő után rám nem tört a farkaséhség a sok hami látványától. :)

Viszont van ám nekik Jewelry Channel-jük is, ahol egész nap ékszereket árulnak, tele-shop jelleggel. Bemutatnak egy-egy gyűrűt, nyakláncot, függőt, fülbevalót, akármit nagyon alaposan, részletesen. Elmondanak róla mindent, amit csak lehet. Közben persze látható a telefonszám is, ahol meg tudod rendelni, ilyen meg olyan "most akciós" áron stb. Ezt kb. 10 percig bírtam.

Aztán van egy csatorna, ahol egész nap tele-shopping megy, nem csak a fő műsoridőn kívül. De találsz ún. Weather Channel-t is, ahol bármikor megnézhetsz egy időjárásjelentést.

Természetesen vannak normális adóink is, de azok egy részét már ismertem, és a műsoruk is elég változatos, egyáltalán nem rendhagyó.

No comments:

Post a Comment