Monday, February 18, 2008

HDTV és BevMo!

High Definiton TeleVision - ez az amire párom most nagyon feni a fogait. Illetve nem most, hanem már vagy egy éve, de most él egy olyan országban, ahol ez már egy elterjedtebb dolog, nem csak valami hihetetlen ritkaság.

Viszont, a sors "jóvoltából" sikerült olyan apartmant találnunk, ahol nem kábeltv van, hanem egy nagy központi parabola antenna. A gond ezzel csak az, hogy a központi paraboláról nem jön HD műsor, azt itt nem szolgáltatnak. Erre megoldás, hogy a saját erkélyedre kihelyezel egy kis parabola antennát, arra rendelsz magadnak olyan csomagot, amiben vannak HD műsorok, és kész.

Igenám, de a mi erkélyünk épp rossz irányba néz. Nem teljesen, igazándiból csak a szomszéd épület van útban, nem látszanak tőle a műhódak.. Pontosabban épp csak az nem látszik, amelyikről az HD műsorokat sugározzák...

BevMo! Ez egy italbolt, Beverages and More. Este elmentünk, mázlink volt, 9-ig nyitva voltak, úgyhogy volt időnk szépen körbenézni. Koktél alapanyagokat szereztünk be párat. Egyelőre ugyan csak két vizespohár van velünk, de majd a tengeri csomaggal jönnek a csini koktélospoharak is, no meg a shaker és a többi kiegészítő. :)

No comments:

Post a Comment