Thursday, January 31, 2008

Még mindig keresünk

Reggel megnéztük együtt az apartmant, amit tegnap találtam. Páromnak is tetszett, de azért még mindig nem vagyunk benne egeszen biztosak, hogy ez a jó döntés...

Utána az ügynökkel mentünk még egy túrára, megnéztünk ezt-azt. Találtunk egy helyet, ahol a konyha olyan volt, amilyennek elképzeltük, és különben is tetszett aránylag a hely, de a környezet nem tűnt megfelelőnek ahhoz, hogy én ott jól elfoglaljam magam addig, amíg nincs semmi elfoglaltságom. Ja igen, és a két háloszobához két és fél fürdőszoba járt, ami nekünk egy csöppet soknak tűnik ám.

A papírt, hogy kaphassak munkavállalasi engedélyt (EAD - Employment Authorization Document) majd csak a végleges címünkről akarom benyújtani. Nehogy a címváltoztatás miatt akadjon el valahol a folyamat. Viszont addig nem igazán tudok mit csinálni. Maximum járom a várost és nézelődök lakás után, ha az megvan, akkor berendezés után, meg ilyesmik. Ami persze jó, de egy idő után rossz, hogy napközben nincs kihez szólnom, csak amennyit a lakásokban és a boltokban "beszélgetünk".

No comments:

Post a Comment