Monday, January 21, 2008

Máris kezdek lemaradni

Még épp csak elkezdtem ezt a blogot, de máris kezdek lemaradni a beszámolókkal. Nem mintha olyan sok tennivalóm lenne, de azért van bőven. Ha más nem, akkkor gondolkodni való.

De ma volt egyéb is. Miután elintéztünk egy-két hivatalos dolgot, írtunk levelet az ingatlanügynöknek, elmentünk átvenni az autót. Simán ment a dolog, lehúzták a kártyát és kész is voltunk.

Hazajövetel után beültünk a bérelt autóba, és kimentünk a reptérre. Leadtuk a Hyundai-t és megpróbáltuk lecserélni egy Honda Civic-re, de sajnos nem sikerült, nem volt egyik bérlőnek sem. Végül egy Chevrolet Cobalt-ot hoztunk el.

Hazafele kikölcsönöztünk egy DVD-t a közeli kölcsönzőből. Egy hétre adták, ami igen kellemes, nem kell sietnünk vele. A kölcsönzőben azonban nem csak DVD-k voltak. Hanem mindenféle egyéb kellék a kellemes házi mozizáshoz: pattogatott kukorica hozzá való papírvödörrel, nassolnivalók, kóla stb. Gondolnak mindenre.

Ja igen, mellesleg megjegyzem: esik. Már kb. két napja. Néha egész rendesen, néha eláll, de egész nap esős az idő. Lehet, hogy mi hoztuk Írországból, nem tudom. De már meggyanúsítottak vele. :)

No comments:

Post a Comment