Wednesday, January 30, 2008

Mégsem

Megnéztük. Sajnos a konkrét apartmant nem sikerült, mert éppen festik, és ilyenkor nem szabad megmutatni. Láttunk egy másikat, ami hasonló, csak a két szobához két fürdő is jár, ami nekünk nem hiányzik és feleslegesnek is tartjuk. Meg nem is néz olyan jó irányba. Úgyhogy most nem tettünk semmit, majd ha megnézhetjük a kiszemelt példányt.

Ma kivételesen ebédeltem. Ugyan csak a mélyhűtőből elővett és a mikróban megmelegített dolgot, de finomat: csirkemellkockák, zöldség és tészta egy kis fincsi szósszal. Jól is nézett ki, finom is volt.

Ebéd után elindultam megnézni néhány közeli lakást. Az elsőt nem sikerült, nem találtam meg a lehajtást hozzá. A következő viszont nagyon megtetszett. Végre találtam egyet, ahol a konyha, nappali, étkező résznek három irányba van ablakak, és ettől barátságos és világos az egész. A többi dolog is tetszett benne leszámítva, hogy itt is két fürdő járt a két hálóhoz. A közelben, de nem pont az apartman alatt van a LightRail, ami lemegy párom munkahelyéhez és Downtown San Jose-ba is, ahol állítólag nagy élet van. Ezenkívül vannak még olyan előnyök, hogy egy csomó kurzust indítanak (főzés, varrás stb.) valamint tornaórák is vannak: Pilates, Yoga stb. Picit ugyan messzebb van, mint amit szerettünk volna, majd meglátjuk, mennyit számít a távolság. Holnap még megnézünk ezt-azt az ügynökkel is. Aztán lassan dönteni kell, mert már csak 2 hétig lakhatunk itt.

No comments:

Post a Comment