Sunday, January 20, 2008

Cadillac

Reggel újra útra keltünk. Most egy Ford kereskedést néztünk ki magunknak. Párom ugyanis az éjjel egy részét azzal töltötte, hogy az interneten autót keresett magának. A Ford Crown Victoria modellje tetszett meg neki. Szerencsére nem messze volt egy Ford kereskedés, és volt is nekik. Élőben az autó azonban nem tetszett annyira. Nagyon nagy és széles volt, szép járgány, de nem tökéletes. Elöl is elfér benne három ember, ha a kartámaszt felhajtják.

A Ford mellett azonban volt egy Cadillac kereskedés is. Na, ott már megtaláltuk, amit kerestünk. Először egy nagyobb modellt nézegettünk, de nem szerettünk még bele. Aztán mutattak egy kisebbet. Amiben egy csomó extra mellett beépített navigáció is van. Nézegettük, kipróbáltuk, beszélgettünk róla az eladóval. Valószínűleg ő lesz a szerencsés nyertes.

Aztán hazajöttünk, párom felhívta egy barátját aki ért a Cadillac-hez, és kikérte a véleményét. Megkapta, megvehetjük az autót. Még egy kis tanácskozás a szülőkkel és visszamentünk. A fizetést bankkártyával gondoltuk megoldani, egy kis részét pedig részletre vennénk, hogy legyen hiteltörténetünk.

Amikor visszamentünk, megkezdődött az áralku. Valamennyit engedtek nekünk az árból, végül megegyeztünk. Elkezdtük aláírni az összes papírt, nem volt kevés, jó darabig eltartott a folyamat. Fizetni viszont nem tudtunk, a bankkártyánk nem működött. Valószínűleg valami limit van rajta, de a bankunkat nem tudjuk elérni, mert éppen le van állva a rendszerük. Abban maradtunk, hogy majd holnap fizetünk.

Mielőtt felteszem a képeket AZ AUTÓ-ról, itt egy kép rólam és a bérelt Hyundai Sonata-ról. Csupán csak azért, hogy lássátok, mekkora jószágot vezettem.
De ha meglesz a Cadillac, akkor ezt becseréljük egy kisebbre, amiben nem veszek el és ellátok a végéig. Már nagyon várom, mert ezzel a hajóval nem vagyok igazán jóban, nem rám van méretezve. :)

No comments:

Post a Comment