Friday, April 18, 2008

Barátnős nap

Ma délelőtt itthon a diplomámmal foglalatoskodtam. Aztán találkoztam Nicolával és elmentünk a Michaels-be. Tetszett neki, szépen körbejártuk az egész üzletet. Eltöltöttünk ott kb. 2 órá, természetesen mindent alaposan meg kellett nézni - mindkettőnknek. :) Nicola a a mozaikkészítést nézte ki magának, első projekt-nek egy kis virágcserepet fog kidíszteni.

Amikor a Micheals-zel végeztünk, átugrottunk még gyorsan a World Market-ba is. Az is tetszett a Nicolának, pláne, amikor megmutattam neki a britt snack-eket. Azokat már hiányolta, gyorsan vett is Penguin kekszet.

Aztán mennem kellett már tanítai. Együtt átmentünk a munkahelyemre, és megkérdeztük, hogy gond-e, ha jön ő is segíteni. Nem baj, sőt, örültek is neki. Ma egy új program volt, Plane Spotting. Elég közel van a reptér, nagyon alacsonyan szállnak itt már a gépek. Van egy kis prospektusunk is a gépekről, az alapján próbáltuk kitalálni, hogy milyen típusú gépek szálltak el felettünk. Előtte persze hajtogattunk papírrepülőt, tanultunk némi aero-dinamikát is, jó program volt nagyon.

Amikor ott végeztünk, még átugrottunk a Trader Joe's-ba, aztán hazajöttünk. Tartalmas nap volt a mai, tetszett.

No comments:

Post a Comment