Saturday, July 18, 2009

Garage Sale & BBQ Party

Ma reggel a lakóparkunkban Grage Sale volt. Az épületek közötti nagy gyepre lehetett kitelepedni az eladni való cuccokkal és várni a lelkes vevőket. Így tettünk mi is: egy pokrócot leterítettünk, és arra kiraktunk néhány régi ruhadarabot, gyertyát, ezt-azt, amazt. E is adtunk néhány holmit, 7 dolcsit kerestünk a dologgal.

Aztán gyorsan elrohantunk bevásárolni, mert délután 3-ra vendégeket vártunk. Mark, párom kollegája, és Rachel, a felesége voltak a meghívottak. Mivel Mark allergiás a macskákra, grill party lett. Szóval, leugrottunk a Whole Foods-ba, megvettünk mindent, ami a listán szerepelt (na jó, a krumplisaláért még be kellett ugranunk hazafele a Safeway-be), és hazajöttünk. Itt aztán gyorsan nekiláttunk mindent szépen előkészíteni, a zöldséget megmosni, felszeletelni, gyümölcsöt mostni, dip-eket csinos tálba kitenni stb. Desszertnek vettünk egy gyümölcstortát, ill. készítettem gyümölcsnyársakat. Legnagyobb meglepetésemre 3:10-re minen további nélkül végeztünk, és a konyha is egész tisztességesen nézett ki.

Fél négy körül meg is érkeztek vendégeink. Pár percre felhoztuk őket, hogy megnézzék hol lakunk. Aztán csak felkaptunk mindent a hűtőből meg mellőle és irány a kedvenc grillező helyünk. Szerencsére szabad volt, úgyhogy nem kellett tovább keresgélnünk. Letelepedtünk, csipegettünk kekszet, bébi répát, ilyesmit fincsi dip-ekkel. Aztán nekiláttunk a sütésnek (csirkecomb, hamburger husi, kolbász - ki mit szeret). Közben Blokus-t játszottunk, amiben természetesen párom nyert, én az utolsó lettem.

Eszegetés után aztán jöhetett a desszert és beszélgetés estig. Kellemes délután-este volt. Aztán amikor feljöttünk, még gyorsan levittük Expit járni egyet a kertben. A mi teli gyomrunknak is jól esett a séta, és a leányzó is örült, hogy kicsit kiszabadulhatott. Aztán még egy filmet is megnéztünk - valami ökörséget, de sokat nevettünk rajta.

No comments:

Post a Comment