Monday, October 27, 2008

Mission Impossible

Reggel kitakarítottam, aztán délelött elindultam vásárolni. Először a Great Mall of the Bay Area-ba mentem, hogy a Lush boltban mindenféle finom illatokat szívjak magamba, különleges szappanokat, tusfürdőket és samponokat nézegessek, majd vegyek is szappant meg krémet. De ez elmaradt, mert a Lush bolt nem a Great Mall-ban van, hanem a Valley Fair Mall-ban, ami egészen másfele van..

Ha már ott voltam, azért bolyongtam ott egy kicsit, ettem a kínai büfében vmi aránylag finomat. Aztán elindultam kifele. De útközben megállított egy pasi, és azt kérdezte, mit használok a hajam "belövésére". Mondtam, hogy semmit, max. megszárítom, aztán hagyom lógni. Mert hogy ő itten mostan mutat nekem egy csodaeszközt. A csodaeszköz egy hajsütővas volt, ami állítólag nem roncsolja a hajat. Néhány tincsemet szépen behullámosította, tetszett. De aztán menni akartam, vásárolni nem. Az eredetileg 200 (ha szines) illetve 175 (ha fekete) dolláros hajsütőt lealkudta nekem helyből 99 dolcsira meg egy ajándékra. De végül távoztam. Pedig 5 éves garancia, és egy ingyen hajsütés is jár a cucchoz, a hővédő tárolózsákról nem is beszélve.. :)

A hajformázás után tényleg elindultam, hogy akkor még visszaviszem a Target-be a székeket, amiket végül nem használtunk, veszek hamit, és megyek haza. Útközben hívott párom, hogy nem megyünk-e kanapét venni. Gyorsan tankoltam, leadtam a székeket, aztán mentem páromért. Felkaptam és mentünk tovább a Sofa Outlet-be, San Mateo-ba. Ez San Francisco felé van, aránylag messze. Körbenéztünk, de semmi nem tetszett annyira, hogy annyit fizessünk érte. Akkor visszamentünk egy közeli, olcsó boltba. De ott meg kényelmi és minőségi gondjaink támadtak. Úgyhogy végül ma is üres kézzel tértünk vissza, ma sem lett kanapénk. Nem is tudom mikor lesz, ez kezd lehetetlen feladatnak tűnni..

Itthon aztán NFL meccset néztünk, ma van a Monday Night Football. :)

No comments:

Post a Comment