Sunday, November 2, 2008

TV

Páromnak reggel kapart a torka, úgyhogy ágyban maradt. Kitaláltuk, hogy valószínűleg veszünk egy tv-t. Amíg én a diplomámmal foglalkoztam, ő TV-t kutatott az interneten. Nem tűnik egyszerű feladatnak az ügy.

Aztán amikor délután elindultam, hogy elmegyek boltba venni hamit, akkor úgy döntött, hogy eljön velem, és ejtsünk útva valamilyen elektronikai boltot is, hagy tudja a TV-ket élőben is megnézni egy kicsit. Így is lett, elmentünk a Fry's-ba. Ott találtunk egy szimpatikus példányt, megvettük, hazahoztuk.

Itthon gyorsan beüzemeltük, a Sunday Night Football végét még éppen láttuk rajta. Nagy a TV nagyon, de szép képe van, azt meg kell hagyni. A mérete miatt a meccs is élvezhetőbb rajta, mert látni a játékosokat és, ami különösen nagy előny, a labdát. :)

Aztán este kiderült, hogy gond van. A TV nincs jóban az erősítőnkkel. Ha az erősítőt előbb kapcsoljuk be, a TV-t utána nem lehet, nem hajlandó.. Meg sajnos elég erősen tükröződik is benne minden háttérfény, és a szobánk meglehetősen világos 2 oldalon sok ablakkal. Lehet, hogy kicseréljük..

No comments:

Post a Comment