Friday, November 21, 2008

Hasznos ajándékok

Kaptunk egy prospektust a Bed Bath & Beyond-tól. Ez egy üzletlánc, ami hálószoba, fürdőszoba és általában lakásfelszerelési cuccokat árul. Meg kb. bármit, ami eladható. Nos, ez a karácsonyi szám tele van "kihagyhatatlan ajándékkokkal". Néhány kedvencem:

Mangroomer (Férfiborotva). A neve még nem sejtet sokat. Tessék a termékleírás: "Do-it-yourself (csináld magad) elektromos hát szőr borotva, szabadon hosszabbítható és állítható, hogy a hátad minden területét elérd."
Van hozzá természetesen kép is, tuti ami sicher. :)

Luggage locator (Poggyászlokátor): Egy gombnyomásra megleli neked a poggyászodat..
Ha legalább odahozná nekem a futószalagról, akkor értem, hogy jó. De hogy megmondja hol van - eddig mindig megtaláltam szabad szemmel is..

Boot Warmers (Csizmamelegítő): Ez egy borsmenta illatú cuccal töltött zsák (valójában kettő), ami a mikróban melegíthető majd a csizmába helyezhető, hogy azt átmelegítse.
Nem tudom, hogy viselés előtt ki kell-e venni, vagy olyan lapos, hogy még befér mellé az ember lába. Azt meg végképp, hogy Californiában divatoláson kívül miért hordana bárki csizmát...

Bone Shaped Bed (Csont alakú párna): természetesen kutyáknak.
Piros, és fehér szegélye van. Elvégre mégiscsak karácsonyra kapja a négylábú ezt a remek jó dolgot. Valószínűleg húsvétkor tojás alakút kapott, rózsaszínt vagy világoskéket, attól függően, hogy milyen nemű..

Pet treat filled ornament (Karácsonyfadísz kisállat-nassival töltve): egy műanyag gömb, amiben kis kutya/macska nassik vannak.
Csak képzeld el, amint a kedvenc háziállatod leszedi a fáról a saját ajándékát. :)

"EZ Build" Gingerbread House Kit (Építsd Könnyen Mézeskalácsház szett): előre sütött mézeskalács darabok, tálca, fehér cucc amivel rajzolsz és cukorkák - neked már csak össze kell állítani a házikót.
Ami a képen mellesleg meglehetősen giccses és egyáltalán nem tűnik igazinak, vagy ehetőnek..

Digitial Picture Keychain (Digitális fénykép kulcstartó): kulcstartó, három színben, ami digitális fényképeket jelenít meg egy kb. 4 centis LCD kijelzőn. 70 kép fér rá, cserélgetheted őket kedved szerint..

Van még néhány ilyen remek ajánlat a prospektusban, mint a tálca és hoozzá tartozó poháralátét, amibe fényképeket rejthetsz, a törölköző melegítő (két féle is) és az elemes dugóhúzó.

Kinek mi tetszik, mit vihetünk karácsonyra? :)

No comments:

Post a Comment