Saturday, September 20, 2008

Itthon

Elkészült az első Halloween-i tányéralátét. A függönyt akartam elkezdeni, de rájöttünk, hogy még nem pontosan tudjuk, hogy hogyan akarjuk fellógatni, és anélkül nem tudom, hogy milyen hosszú kell. Nem tudjuk, hogy futnak a vezetékek a falban, nem akarunk valaminek nekimenni. Próbáltam vezetékkeresőt keríteni a neten, de mindössze két példányt találtam. Úgyhogy az függöny projektet egy kicsit elhalasztottam, helyette elővettem a tányéralátétet.

Vacsira töltöt karalábé volt a menü. Olyan jól esett, már nagyon rég ettem karalábét. Csütörtökön felfedeztem egy új élelmiszerboltot a közelben, ott kaptam egészen normális méretű karalábékat. Itt nem nagyon ismert zöldség, kevés helyen kapni, és általában roppant kicsik.

A macsekoknak nem tetszett a karalábés dolog. Készítettem direkt nekik is, csak egyszerűbben, nem olyan fűszeresen, mint magunknak. De ők inkább a diétázást választották. Délelőtt még hajlandóak voltak sajtot és tojást enni, meg a csirkés rizzsel is egész jóban vannak már. Meglepő módon televannak energiával. Expi is játszik hatalmasakat, főleg a tejesüvegek zárójának a karikáit szereti kergetni a lakásban. De az alufólia lasztik is megteszik, ha éppen azt talál valahol. Gondolom most, hogy nem húzza le a szárazeledellel teli pocija, van energiája "vadászni". :)

No comments:

Post a Comment