Thursday, October 22, 2009

Varróklub és Fogorvos

Először voltam az Eddie's Quilting Bee-ben varróklubban. Az jó találmány. Egyszer fizetek 25 dolcsi regisztárciós díjat, és utána ingyen járok a varróklub óráira. Tanítanak új technikát, elkszítünk valamit ott 3 óra alatt. Amiért ez nekik megéri, az az, hogy náluk vesszük az alapanyagokat, ami kell az órához. Nekem egyelőre beválik a dolog.

A mai órán borzsákot készítettünk. Egy zsákocska, amit szalaggal lehet megkötni, és csinosan lehet benne átadni egy üveg bort ajándékba. A tanult technika: rátét.

Aztán jártam fogorvosnál. Most még csak megröntgenezett és leszedte a fogkövemet. Illetve a röntgent nem is a doki, hanem az asszisztens csinálta. Vicces volt. Sok kis felvételt készített a fogaimról, amik digitális formában rögtön a számítógépén meg is jelentek, nem volt semmiféle filmelőhívás vagy bármi. Ez még ingyen volt, a biztosítónk fizet. De majd vissza kell mennem mélytisztításra és betömni néhány lukat. Abba már nekem is bele kell fizetnem, meg is mondták szépen, hogy mi mennyibe fog kerülni. Kb. 300 dolcsi az egész, ha jól emlékszem. Azért csak ennyi, mert jó biztosításunk van. Nem olcsó dolog itt dokihoz menni.

No comments:

Post a Comment