Thursday, December 24, 2009

Karácsony

Reggel 7-kor ébresztő, és nekiálltunk a maradék dolgoknak. Ki kellett még takarítani a nappali második felét, a konyhát és a fürdőszobát. Aztán várt ránk még egy bevásárlás, hogy megvegyük a holnapi húslevesnek és sültnek valót. Fadíszítés, feltettük a fényfüzért az erkélyre, vettünk gyorsan Expinek is ajándékot. Ráadásul még a tárolónkba is el kellett ugranunk, hogy lerakjuk a maradék karácsonyi díszeket, egyéb miegymásokat.

Mint látszik a képen, már az új, nagy fánkat állítottuk fel. A díszeket párom Édesanyja készítette, horgolt és szalmából készített csillagok. Gyönyörű!

Ügyesek voltunk, volt ebéd 2 körül (fincsi mákosguba baguette kenyérből), aztán 6-kor a Jézuska is megérkezett. Utána vacsora (1-1 szelet lazac krumplipürével és desszertnek püspökkenyér). Jézuska nagyon jó ajándékokat hozott: én kaptam egy gyúródeszkát, amit párom készített, valamint egy nagy konyhai robotgépet. Párom kapott két csillagász könyvet és egy szerszámostáskát. Expi kapott új alomtálat (szupermagas peremmel), kis macskanassit és halacskát (hátha azzal játszik is).

Szép, nyugodt karácsony volt, ilyet ketten még nem tapasztaltunk. Érdekes és határozottan nagyon jó élmény. :)

No comments:

Post a Comment