Thursday, January 21, 2010

Elkényeztetett macska rendbehozatala

Expikénket, gondolom ez nektek nem meglepő, csöppet elkényeztettük. Részben az étkezésében is. Imád száraz tápot enni, nekünk is kényelmes volt azt adni neki, viszont az eredménye az lett, hogy rendszeresen hányt. Úgyhogy eldöntöttük, már megint, hogy rászoktatjuk más hamira is.

Vettünk neki csirkét, sertést, csirkemájat, májkrémet, ezt adtuk neki, és mást nem. Mármint szárazat nem. Kapott joghurtot, reszelt sajtot, tejfölt, mindenfélét, amit macskahaminak minősítettünk. Volt amit megevett, volt amit nem. Volt pár húzós nap, amikor nem evett semmit. De erősek voltunk, nyertünk. (Most úgy fest.)

Már tegnap elkezdte megkóstólni a kifőtt tésztával összekevert felvágottat, és ma egész lelkesen meg is ette a 90%-át, miközben néha evett hozzá egy-két falat főtt csirkét is. Holnap majd megint kap nassinak száraz tápot is - elvégre az macskáknak van kitalálva, és mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a kis szervezetének.

Viszont ügyes a kislány. Lefogyott, de sokáig nem adta be a derekát. Két napot kicsit sértődötten, de egészen jól átkoplalt. Roppant elszánt jószág. :)

No comments:

Post a Comment