Thursday, December 15, 2011

Szent ég, mindjárt itt a Karácsony ...

... és mi még nem tartunk sehol! Se a házon nincs égősor, se a kertben nincsen rénszarvas, se a karácsonyfa nincs felállítva (itt azt korán szokták), de még igazándiból rend és tisztaság sincs. Viszont Julcsi van. :) Azt hiszem majd talán jövőre jobb lesz a helyzet. De adventi koszorú és adventi naptár (csak mert azt varrtam két éve) idén is van. Legalább annyi.

Egyébként semmi extra velünk, jól megvagyunk. Kicsi lányunk roppant aranyos és remekül kitölti a Mamája összes idejét. Lekopogom, az utóbbi napokban szépen alszik éjszaka, de nappal nem hajlandó 30 percnél többet békében eltölteni az ágyikójában. De most már szerencsére egész jól eljátszadozik magában is, úgyhogy tudok például nyugodtan ülve ebédelni anélkül, hogy egy baba lógna rajtam és arra kéne vigyáznom, le ne egyem valamivel. :)

A napjaink egész változatosan telnek, hála annak a csoportnak, akiket még kismamaként ismertem meg. Valaki mindig kitalál valami programot, vagy ha más nem, akkor kedden összegyűlünk a parkban, szerdán pedig egy másik Baba-Mama csoportba járok. De vannak még egyéb kellemes zenés-olvasós programok babáknak helyi könyvtárakaban, Blossom Birth-ben ahova yoga-ra jártam és szeretnék megint menni Julcsival súlyosbítva. :) Szóval nem unatkozunk.

Hamarosan, januárban, hazaugrunk Magyarországra két hétre, meglátogatni a családot, barátokat és természetesen bemutatni Julcsit. Kicsit nagyon aggódom a repülőút miatt, de állítólag egész jól szokott működni a dolog, amíg a baba nem túl mozgékony. Meglátjuk hogyan lesz. Valószínűleg nem lesz sétagalopp, de bízom magunkban és a kislányban.

No comments:

Post a Comment