Thursday, December 29, 2011

Karácsony után

Szenteste
Szépen telt az első karácsony hármasban, családként. Egész kényelmesen intéztük a dolgot, csak ami belefért, annyit tettünk. A fát felállítottuk, feldíszítettem, a házban elhelyeztük néhány karácsony hangulatú dekorációt, és nagyjából ki is takarítottunk. Sőt, ebédre volt mákosguba és vacsorára mandulás hal rizzsel. Desszertnek bolti gyümölcskenyeret, Stollen-t ettünk. Jézuska igencsak gavallér volt idén. Hozott Julcsinak babakocsit és két játékot, Bálintnak utalványt biciklire, Andinak utalványt cipőre, csinos ruhára (hogy ne kopott farmerben járjon folyton).

Bálint itthon volt karácsony környékén négy napot, az nagyon jó volt. Sokat sétáltunk, részben mert Julcsi rájött, hogy a babakocsiban remekül lehet délutánit aludni, részben mert Andi szeret Bálinttal sétálni. :)

Kicsi lányunk nagy kópé, rendszeresen megpróbálkozik azzal, hogy mi lenne, ha ő mégsem a kiságyában aludna este. Néhányszor "nyert" és bejött hozzánk, de általában sikerült rábeszélni a saját ágyikójára. Egyébként tündéri baba, mosolygós, és ha ügyesen csikizem, nevetgélős. Már csak pár nap, és hat hónapos, fél éves lesz! Hihetetlen.

No comments:

Post a Comment